Copyright © 2014. Anneli Jäderholm. All Rights Reserved

Företag Anneli Jäderholm


Anneli Jäderholm har gjort en heroisk resa från "passiv och utslagen" slutenvårdspatient till egenföretagare som förmår njuta och sätta guldkant på livet.


Visst blir hon sjuk ibland men långt ifrån alltid OCH hon vill vara med er i samhället och bidra med sin kunskap så länge hon kan emellan skoven!


Som föreläsare bjuder hon på sig själv och sina erfarenheter på ett ömsom allvarligt och ömsom humoristiskt sätt. Hon berättar om det där, allt det svåra, som hon valde att göra någonting av.


När Anneli är ute och föreläser talar hon om hur hon ser på psykosens väsen, sina slutenvårdsvistelser och rehabiliteringsprocesser men också om att det handlar om att välja, att säga ja till livet och styra det dit man vill.


Genom åren har hon varit med i ett otal tidningsartiklar, uppmärksammats av Aktuellt och humorprogrammet Parlamentet i TV4. Hon blandar humor och allvar på ett inkännande sätt, drar paralleller mellan olika känslor och mänskliga tillstånd och lyckas göra det tillsynes obegripliga mer begripligt.


”Alla pratar om återhämtning, att hjälpa mig tillbaka till den jag var, men det skulle varit att skicka mig in i skärselden igen. Jag förstod att trotsa, gå framåt, till den jag skulle komma att bli. Jag satte min tillit till mig själv och min egen förmåga och tog mig metodiskt genom kris, chock, bearbetning till nyorientering. Idag är jag en auktoritet i mitt liv och min historia och jag har gett mig själv mandat att berätta den”


Anneli Jäderholm är även en erfaren moderator och konferencier. Hon har en särskild förmåga att dra paralleller från vidlyftiga teorier till vardaglig saklighet. Många kallar mötet med henne för magiskt.


 

Recension från senaste läkarekonferensen på uppdrag av Talarforum:


"Fantastisk dag, idel lovord, enbart maxpoäng, magisk, en av de allra bästa föreläsare vi någonsin hört, nyanserad och med superkoll på målgruppen och deras förväntningar".

 
 
Arken 

UtbildningStudio AJ


Media