Copyright © 2014. Anneli Jäderholm. All Rights Reserved

Företag Anneli Jäderholm


Anneli har ett förflutet som ungdomsstjärna i bordtennis, rookie inom damgolf, halvbra mittfältare och back inom damfotboll och halvskraltig tennisspelare inom en företagskoncern.


Hon har i sitt tidigare yrkesverksamma liv arbetat som kontrollant inom lastbilsbranchen men med senaste anställning som slutavsynare av flygmotorer. Noggrant, energiskt, ansvarsfullt och med ett genuint intresse för sina uppgifter arbetade hon då liksom idag.


I arbetet inom den dåvarande koncernen arbetade hon ofta som handledare för gymnasieelever och som besöksguide och uppskattades för sin entusiasm och pedagogiska förmåga.     

         

Som människa har hon alltid ömmat för utsatta grupper i samhället och i världen. Bland annat har hon engagerat sig för flyktingfrågor och varit aktivt som Jämo. 


Som så många andra människor som försökt att påverka samhällssituationer på olika sätt har hon sökt sig till politiska och fackliga arenor. Under flera år var hon ombud, sekreterare, representant och ledamot i en styrelse inom ett stort fackligt kollektiv. Hon hade stor respekt hos företagets representanter.


Vid trettio år fyllda kom livet i kapp henne och upplevelser från tidig barndom krävde åtgärd. Hon tog hjälp av sitt förflutnas erfarenheter och gjorde precis som inom sin tidigare konditionsträning. Hon tänjde på gränserna. Under åren har hon envist vänt sig mot panik, smärta, ångest och lidande, andats, och tänjt. Dag för dag, metodiskt och strategiskt har hon tagit sig tillbaka och skapat sin egen "framgångsssaga".
Arken 

UtbildningStudio AJ


Media